Too Faced är kända för sina drömmiga förpackningar och unika produkter och när jag var hos tjejerna på Vass tidigare i år så fick jag med mig den här godbiten hem. Sweet Peach Eyeshadow Palette bjuder inte bara på fina skuggor, utan även med doft av söt persika.

too faced sweet peach eye shadow paletteToo Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette, 450 SEK

Sweet Peach Eyeshadow Palette blandar neutrala toner med fräscha bronsiga nyanser, korall och persika. De högpigmenterade färgerna ger intensiva och flirtiga ögon.

too faced sweet peach eye shadow palette

too faced sweet peach eye shadow palettetoo faced sweet peach eye shadow paletteWhite Peach / Luscious / Just Peachy / Bless Her Heart / Tempting / Charmed, I’m Sure

too faced sweet peach eye shadow paletteNectar / Cobbler / Candied Peach / Bellini / Peach Pit / Delectable

too faced sweet peach eye shadow palettePeaches ’N Cream / Georgia / Caramelized / Puree / Summer Yum / Talk Derby To Me

too faced sweet peach eye shadow paletteNär jag testade den här paletten första gången i min sminkning Feeling Weird så var jag väldigt besviken. Skuggorna satte sig fläckigt och inte alls fint, var pudriga och ramlade ner under ögonen. I paletten finns väldigt fina vardagsfärger, men jag skulle faktiskt inte sträcka mig efter den här för en utekväll då det mörkare nyanserna blir väldigt skira och jag har andra paletter som presterar bättre. De skimriga nyanserna fäller också väldigt mycket, not cute! Som ni märker är jag inte helt såld… men jag ska testa alla nyanser innan jag uttrycker mig mer.

Har du testat Sweet Peach-paletten? Vad tycker du?

.

You May Also Like

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.