Inspirerad av Alexandra a.k.a Fashionink har jag länge funderat på lite veckosammanfattningar då jag vet att ni gillar lite mer personliga inlägg. Hoppas att det är okej för Alexandra att jag helt hutlöst kapar idén, jag erkänner ju i alla fall! Sen att jag är typ sämst på kontinuitet, det pratar vi inte om nu…


Bäst under veckan

Mitt kreativa flow! Visst, jag har varit gööörsjuk och har snorat, haft feber och varit som en död fisk rent fysiskt. Men psykiskt har jag känt mig mer pepp på livet än någonsin. Jag har känt mig inspirerad att skapa – vilket givetvis har med mitt nya jobb att göra. Jag har så mycket idéer och känner mig så redo.

Sämst under veckan

Ja, vad ska man säga? Det känns ju ganska småaktigt att gnälla på att jag har varit sjuk när attacken i Stockholm hände. Jag låg hemma i soffan, helt utslagen och helt plötsligt började det dyka upp ”xxx har markerat sig som säker i attacken i Stockholm” på facebook. När jag sedan slog på nyheterna på tv4 trodde jag att jag drömde för det kändes så overkligt. Jag kollade på nyheterna resten av dagen och försökte ta reda på om mina vänner och bekanta som jobbar på Åhléns och runtikring var okej. Mina tankar har sedan dess varit med alla som drabbats på ett eller annat sätt.

Det här ser jag fram emot kommande vecka

Jag jobbar sista veckan på mitt nuvarande jobb. Lite vemodigt är det, men att se ett slut på någonting som jag inte känt mig lycklig med det senaste året. Tyvärr kommer veckan bli jobbig fysiskt pga. påskveckan och det är sista spurten innan säsongen är slut – men som sagt… att se ljuset i tunneln peppar mig något enormt!

Veckans planer

Jobba, äta, sova. Ska försöka få in en middag med svärfamiljen, men annars är det mest jobb och bara försöka att ta sig igenom veckan utan att bryta ihop.

Veckans måste

Börja packa! Vi flyttar redan nästa vecka och jag har inte ens börjat tänka på vilka kläder och vilket smink och vad för hudvård jag ska ta med mig och vad som ska arkiveras och kastas. Ångest.

Vad jag gör denna måndag

Jag jobbar 9-18 och sen blir det nog bara att åka hem, äta och sova för att göra exakt samma sak resten av veckan.

Detta tänker jag mycket på

1000 tankar flyger omkring hela tiden just nu, vilket inte är så konstigt när man ska byta stad. Mycket om hur framtiden kommer att bli, även om jag försöker bara att leva i nuet. Jag tänker också på hur lyckligt lottad jag är som har en sambo som inte bara är min parner utan även min bästa vän som alltid finns där för mig, som har valt att flytta med mig och börja ett nytt kapitel i våra liv.

7

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
1 Comment
Alexandra 10 april, 2017 at 20:56 Reply

Klart det är okej <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =