Ordet och nyansen ”nude” är det många som har delad mening om, så även jag. Nude menas ofta med ’4 nyanser av beige’ när man pratar om smink.

bareMinerals har nu tagit steget i att skapa nudes med 4 olika produkter i 40 nyanser för att komplettera alla hudtoner och läpptoner. Jag har fått hem några av dem som jag tänkte visa er idag.

bareMinerals gen nude bareMinerals gen nude

bareMinerals gen nudebareMinerals Gen Nude Under Over Lip Liner – On Point, 245 SEK

Mjuka silkigt krämiga pennor med primereffekt som lätt glider över läpparna i 5 nyanser. Kan användas både ensamma eller under ett läppstift eller läppglans.

bareMinerals gen nude bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick – XOX , 295 SEK

Supermjuka och återfuktande läppstift med innovativ formula som glider på dina läppar och ger byggbar mediumtäckning med en krämig konsistens och glans. Läppstiften kommer 15 nyanser med allt från den ljusaste rosa till en bärig brunröd.

bareMinerals gen nudebareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor – Swank, 295 SEK

Ett flytande läppstift med krämig, pigmentrik textur som ger full täckning och lång hållbarhet. Den lättviktiga formulan glider lätt över läpparna och torkar sedan till en naturlig matt finish i 10 nyanser.

bareMinerals gen nude bareMinerals Gen Nude Buttercream Lipgloss – Must Have, 295 SEK

Ett krämigt och återfuktande läppglans som ger en lätt täckning och kan byggas upp om så önskas. De ger en balmliknande finish som inte klibbar i 10 nyanser. Läppglanset innehåller en naturlig peptid som ger en pumpande effekt utan att pirra och har en subtil vaniljdoft.

bareMinerals gen nudeOn point / Swank / Must Have / XOX

bareMinerals gen nudeAlla nyanser jag har fått hem går i rosa och mauve vilket passar mig så bra. Och det flytande läppstiftet luktar typ  chokladpudding, alltså mums! Alla produkter är så mjuka och glider på riktigt bra och känns härliga på läpparna. Riktigt fina läpprodukter ♥

Har du testat någon av Gen Nude-produkterna?

.

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Jag har inte gjort det, men skulle gärna vilja ha nåt läppstift som är mer åt nude hållet. Jag använder nästan aldrig läppstift, men har jag en färg som är mer snarlik min naturliga färg, nåt som inte är för rosa eller rött så skulle jag kunna bära läppstift oftare 🙂

Svara

Ja eller hur! Jag älskar läppstift, men är alldeles för lat för att ha det till vardags då jag inte kan bättra på det under dagen. Så en neutral nyans som man kan dra på utan att behöva använda spegel är ju guld 🙂

Svara

Men var finns dom o köpa? På Internet o vilken affär? Tack för bra sminktips mvh Maria.

Svara

Antingen kan du klicka på mina annonslänkar (håll muspekaren över namnen på produkterna) så kommer du till produkterna direkt eller så Googlar du ”bareMinerals Gen Nude” ☺️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.