Hej,

Den senaste veckan har jag både hunnit med att jobba, en spontanresa till Stockholm och sedan har mamma varit här, därför har bloggen ekat tom. Denna vecka är det Vasaloppsveckan här i byn och det är totalt kaos, vi har sortimentsbyte på jobbet och jag har tagit på mig fotojobb på mina enda lediga dagar, men jag har saknat bloggen så idag vill jag visa er superfina vårnyheter från IDUN.


Vårens nyheter från IDUN Minerals går i jordnära nyanser och pasteller med namn hämtade från frukt, blommor och ädelstenar.

IDUN Minerals Läppstift – Krusbär / Lingon / Katja / Stina, 195 SEK

Två krämiga och skira (Stina & Katja) och två matta (Krusbär & Lingon) nyanser som går i beige, brunrött och skimrande bronze.

Krusbär – Beigebrun
Lingon – Brunröd
Katja – Beige med skimmer
Stina – Brunbronze med skimmer

  idun vårnyheter 2017Krusbär, Lingon, Stina, Katja

idun vårnyheter 2017IDUN Minerals Läppglans – Agnes / Charlotte / Louise / Ronja, 169 SEK

Fyra läppglans både med och utan skimmer i ljusa och neutrala nyanser.

Agnes – Ljus neutral rosa
Charlotte – Rosa med skimmer
Louise – Ljus neutral med skimmer
Ronja – Bronzig nyans med skimmer

idun vårnyheter 2017Agnes, Charlotte, Louise, Ronja

idun vårnyheter 2017IDUN Minerals Nagellack – Ametrin / Sjärnsafir / Azurit, 95 SEK

Vårens lack går i pastelligt lila, rosa och turkos med poetiska namn som Ametrin, Stjärnsafir och Azurit, hämtade från ädelstenar i klara och starka färger.

idun vårnyheter 2017Alltså jag älskar de här vårnyheterna! Så fina nyanser till både läppar och naglar. Jag älskar de skimriga läppstiften Stina och Katja, perfekta vardagsnyanser ♥ Efter den här långa och gråa vintern behövs det verkligen mycket färg för att liva upp vardagen, så de färgstarka, men ändå inte skrikiga nagellacken känns som pricken över i:et!

.

10

Relaterade inlägg

MAC Liptensity

MAC Liptensity

Idag (8/10) lanserar MAC Cosmetics en ny typ av läppstift, Liptensity. “En skimrande ny läppstiftsformel som flyttar gränserna för färgintensitet. Med hjälp av vår teknik High-Frequency Tetrachromatic Pigments, innehåller varje…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 15 =