Hej fina ni!

Var har jag varit kanske ni undrar.. Jag blev sjuk igen och låg utslagen hela helgen plus mina två lediga dagar denna vecka, samt att vårt internet inte fungerat. Jag som såg fram emot att bara vara ledig och göra några inlägg till alla hjärtans dag, men men. Nu mår jag bättre och är tillbaka!


Här har vi två nya dofter från Lacoste som passar alla oavsett vad flakongerna insinuerar. Båda dofterna utgår nämligen från samma bas med viol och patchouli.

lacoste L.12.12 magneticLacoste L.12.12 Magnetic Pour Elle, fr. 420 SEK

En blommig och fruktig doft med lätta, uppsluppna toppnoter av bl.a apelsin och mango som för tankarna till tropiska fjärran länder. Hjärtnoterna övergår i ett elegant, sofistikerat hjärta av violblad och jasmin som utstrålar ledig kvinnlighet, och avslutas i underbara, intensiva basnoter av vanilj och patchouli.

lacoste L.12.12 magneticLacoste L.12.12 Magnetic Pour Lui, fr. 490 SEK

L.12.12 Magnetic öppnar upp likt en aromatisk explosion av enbär och bambu vilka bidrar till en överraskande fräschör. Dessa övergår mjukt till eleganta noter av viol och geranium för att i basen landa i heta basnoter av patchouli och amber.

lacoste L.12.12 magnetic
Inspirationen är hämtad från Lacoste’s ikoniska tenniskläder och tennismatchen, ett möte mellan två spelare som utkämpar en lekfull kamp.

daisy beauty expo lacosteJag blev helt förälskad i båda dofterna när jag var på Daisy Beauty Expo! Blommiga och söta dofter är verkligen min grej även att jag inte är 16 år längre… Jag gillar när doftsättarna leker med noter och går utanför boxen. Att dessa dofter delar två noter är som att de lever i symbios, jag älskar dem tillsammans. Båda dofterna får mig verkligen att tänka på semester, värme och lata dagar. Please give me summer now!

Lacoste L.12.12 Magnetic finns i butik fr. o m denna vecka (V.7).

Har du sniffat på någon av dem? Vad tycker du?

.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Jag lär verkligen ta och knalla över till Kicks, som ligger rakt mitt emot mitt jobb, och sniffa på den rosa imorgon 😀

Svara

Det tycker jag 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

7 + elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.