Garnier Respons lanserar nu sina första duschserie. De är ju tidigare kända för sina hårvårdsprodukter och nu kompletterar de med duschkrämer för en fulländad duschupplevelse. I 6 stycken väldoftande varianter med ingredienser av naturligt ursprung.

garnier respons shower gelJag fick med mig hem fem av de sex varianterna från Daisy Beauty Expo, varav fyra doftserier redan finns tillgängliga i Respons hår- respektive kroppssortiment. Jag tror inte att jag skrivit mer om kroppsprodukterna som lanserades förra året mer än på förra årets Expo.

garnier respons shower gelMythic Olive & Black Soap

Mythic Olive-serien rekommenderas för mycket torr hud medantioxidanter från jungfruolivolja som är vårdande och mjukgörande.

Marvellous Oils – Argan- & Camelia

Marvellous Oils rekommenderas för torr hud, med arganolja som är en mirakelprodukt världen över och kameliaolja som är en väldoftande, vårdande för både hud och hår.

garnier respons shower gelAleppo Soap & Rose Oil – ny doft

Aleppotvål har sin bas i naturliga oliv- och lagerbärsolja som ska vara skonsamt för huden, passande för känslig hud med eksem och klåda. Rosenolja lindrar och och läker sprucken och inflammerad hud.

Lemon & Elderflower – ny doft

Citron och fläder ger duschtvålen en uppfriskande och fräsch känsla. Har tyvärr ingen mer information om dessa.

Oat Cream & White Almond Milk

Denna serie rekommenderas för torr och känslig hud med havrekräm och mandelmjölk som har vårdande och återfuktande egenskaper.

garnier respons shower gelHär hemma har Lemon & Elderflower blivit en favorit hos oss båda, men jag gillar även Aleppo & Rose Oil – så nyheterna går verkligen hem!

Duschkrämerna lanseras i butik V.7.

.

5

Relaterade inlägg

Juklappar från LUSH

Juklappar från LUSH

Jag kan inte riktigt förstå att det är första december idag.. Hur kan det ha snart ha gått ett helt år till? Hade det inte varit för julen hade jag gått…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 15 =