models own colour chromemodels own colour chrome

models own colour chromemodels own colour chromeJag tycker

En del produkter vill man bara älska, eller försöker i alla fall… men hur mycket man än försöker så går det inte. Den här krämskuggspaletten är ett typexempel. Amazing förpackning, fina nyanser på skuggorna med fina pigment, men… presterar de? I 5 minuter, sen blir det kladdkaka av allt.

I max 5 minuter håller skuggorna. För hur jag än gjort… med primer, utan primer, med puderskugga ovanpå och inte så fungerar det inte. De lägger sig i mina fina linjer, flyter ut och den absoluta mardrömmen – kladdar! Så om du inte har intentionen att kanske bara fotografera en sminkning och tvätta bort den efter 10 minuter eller att köra på “dagen-efter” looken så är detta inte paletten för dig.

Sjukt tråkigt på så fina pigment! Och det tråkigaste av allt är att jag nu har testat 3 stycken ögonskuggspaletter, varav 2 är vanliga pressade skuggor, från Models Own och ingen av dem håll någon form av kvalitet, antingen har de sjukt dåliga pigment eller så är de svåra att blanda ut och hållbarheten är skrattretande. Så spara pengarna, eller satsa på ett annat märke, för den här paletten är verkligen inte värd 300 kr.

5

1 Comment
Sandra 18 februari, 2017 at 15:59 Reply

Åh va tråkigt blev kär i skuggorna ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =