Igår var det tänkt att det skulle kommit upp en GRWM-video här på bloggen, men mitt internet är så jävla dåligt att klippet slutade ladda vid 27% trots att jag höll på hela dagen igår och i natt, så jag måste låna internetuppkoppling av någon idag och försöka få upp det. Grr så störd jag kan bli på tekniken ibland!


I fjol lanserade L’Oréal sina Pure Clay ansiktsmasker och denna vecka kommer rengöringar i samma tema. Varje gel innehåller en särskild ingrediens – Eukalyptus, röda alger och kol.

l'oréal paris skin expert pure clay cleansing gelPure Clay Purifying Cleansing Gel Eucalyptus Cream Wash, 89 SEK

En gelkräm som rengör på djupet samt avlägsnar smuts, orenheter och överflödigt sebum. Denna rengöringsgel är berikad med eukalyptus som har rengörande egenskaper så att huden upplevs mattare, klarare och vackrare.

l'oréal paris skin expert pure clay cleansing gelPure Clay Exfoliating Cleansing Gel Red Algae Scrub Wash, 89 SEK

En gelkräm med mikrokorn som exfolierar huden på ett behagligt sätt och gör att porerna upplevs mindre synliga utan att torka ut huden. Denna rengöringsgel är berikad med röda alger som gör huden jämnare, avlägsnar orenheter samt att mikrokornen hjälper till att avlägsna döda hudceller.

l'oréal paris skin expert pure clay cleansing gelPure Clay Illuminating Cleansing Gel Charcoal Gel Wash, 89 SEK

En gelkräm som rengör på djupet samt avlägsnar smuts, orenheter och smink samt ger huden en strålande lyster. Denna rengöringsgel är berikad med kol som hjälper till att dra ur överflödigt talg samt har antibakteriella egenskaper som verkar inflammationshämmande, huden upplevs fräschare och klarare.

l'oréal paris skin expert pure clay cleansing gel

Är du sugen på att testa någon av dessa?

.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Jag köpte en idag efter att ha läst ditt inlägg ☺. Det blev en purifying som jag ska testa nu i kväll. Hoppas den är bra nu då!

Svara

Åh vad kul! Det hoppas jag med 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

nio + 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.