En av de fina presenterna jag fick från The Body Shop för ett par veckor sedan var den här lilla lådan med två veganska ansiktsmasker från den nya expertserien.

the body shop remedies of nature the finest facial mask duo gift setthe body shop remedies of nature the finest facial mask duo gift setThe Finest Facial Mask Duo, 350 SEK

Innehåller två av ansiktsmaskerna med superfoods som lanserades i höstas; Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask och British Rose Fresh Plumping Mask. Använd dem i den moderna trenden att multimaska eller använda var för sig. Du kan läsa mer om de olika ansiktsmaskerna här!

the body shop remedies of nature the finest facial mask duo gift setEftersom jag redan har båda dessa sedan innan så nu när min fina lilla mamma var här fick hon bland annat denna med sig hem. En jättefin gåva som faktiskt är väldigt prisvärd eftersom maskerna kostar nästan 200 kr var för sig, plus att för varje julgåva som säljs kommer The Body Shop hjälpa till att skydda hotade djur och återställa en kvadratmeter regnskog i Vietnam, Malaysia och Indonesien.

En perfekt julklapp till alla som gillar lite hemmaspa!

.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

17 + 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.