Hej fina ni!

Hur har ni det? Själv försöker jag ta en dag i taget, men jag är helt utmattad. På två veckor har det hänt mer än på hela året och tankarna är ett enda virrvarr. Plus att den förbannade snön har kommit för att stanna, jordens största jubelidiot vunnit presidentvalet i USA och jag har fått lov att tacka nej till helgens beautyresa till London p g a. omständigheterna.

Livet går ju dock vidare, antar jag. Ikväll ska vi faktiskt på hockey trots att jag inte är ett dugg intresserad, men det är Västervik mot Mora så det är klart jag måste gå!

Men för att se saker från den ljusa sidan kom jag hem till massor av paket och jag kan säga att jag blivit riktigt bortskämd med massor av godsaker från bl a. The Body Shop, Too Faced, MAC, Benefit och Marc Jacobs ♥

malhar_20161109_0004

 • The Body Shop Oils of Life™ Ultimate Skincare Collection
 • The Body Shop Blooming Marvellous
 • The Body Shop The Finest Facial Mask Duo
 • The Body Shop Spa of the World™ Blissful Ritual Collection
 • The Body Shop 40 Years of The Body Shop’s Best Big Box (lanseras 1 dec)
 • The Body Shop A True Romance Eyeshadow Quad
 • The Body Shop Mauritius Dahlia Matte Lip Liquid
 • Real Techniques Limited Edition: Multitasking Kabuki Multi-Colour
 • Real Techniques Bold Metals Spotlight Essentials
 • Sephora The Delicate Eyeshadow Palette
 • Benefit Girl O’Clock Rock Set
 • Too Faced The Chocolate Shop Gift Set
 • Marc Jacobs Beauty Up All Night Mini Lipstick Set
 • Sephora The Surprising Fan
 • MAC Extra Dimension Skinfinish

Och sedan köpte jag mig faktiskt två produkter från Urban Decay som jag varit sugen på ett tag, All Nighter Liquid Foundation och Vice Lipstick i nyansen Hex. Jag vet inte riktigt var jag ska börja så..

Vad vill du se först? Har du något önskemål?

7

Relaterade inlägg

5 skönhetsbloggar du borde följa!

Förutom de större, mer eller mindre, självklara bloggarna så läser jag massor av härliga skönhetsbloggar som jag tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Därför bjuder jag här på fem stycken som jag…

5 Comments
Emelie 10 november, 2016 at 08:37 Reply

Alla body shop boxarna!! och sen Benefit!!

Anna 10 november, 2016 at 09:46 Reply

<3 Jag hoppas att allt blir bättre riktigt snart! Styrkekramar, A

molkan 10 november, 2016 at 09:47 Reply

❤️

Paulina Aspljung 10 november, 2016 at 13:45 Reply

Tråkigt att höra att du inte mått så bra :( skönt att få bli lite bortskämd och hoppas att du glömmer sorgen en liten stund. Kram!

molkan 10 november, 2016 at 14:55 Reply

Tack fina du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =