Follow my blog with Bloglovin

Nu är jag tillbaka med besked här på molkan.se. Jag har bloggat för Damernas Värld i över ett år nu och jag kan inte förneka att det har varit en rolig resa, men jag trivs bäst på min egen domän där jag får bestämma utseende och spelregler själv.

Och som ni redan vet har jag haft en liten bloggpaus p g a. tråkiga omständigheter, vilket jag ändå skulle ha haft efter att ha bloggat varje dag i över ett år. Mama is tired!


Jag skulle i år också ha haft en julkalender då jag nu ligger på egen domän, men då allt just nu är lite jobbigt så känner jag att jag inte kommer att orka hålla på med det när det är mycket annat i livet som kommer att ta mycket tid och energi, så jag sparar den till nästa år. Det kan komma att komma upp några tävlingar under december som kompensation. Vill i ha det så kan ni klicka på “like”-hjärtat här under.

Under tiden jag varit borta har jag blivit nominerad till Bästa Fotograf i BB Awards 2016 och ni får gärna gå in och rösta på mig här så blir jag superduperglad 😘

Nu kör vi!

67

Relaterade inlägg

Ett steg framåt (a long story).

I morgon tar jag ytterligare ett stort kliv in i det som jag älskar att göra (mer info kommer i morgon). För er som kanske inte vet hur jag landade…

1 Comment
molkan.se 9 år! | molkan.se 18 april, 2017 at 20:19 Reply

[…] när jag kom tillbaka till min egen domän från Damernas Värld. Hela 67 gillningar 👍🏻 Kom ihåg att klicka på hjärtat […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − tretton =