affiliate

I veckan fick jag hem ett superfint kit i en glittrande låda från bareMinerals. Deras Original SPF 15 Foundation fyller nämligen 20 år och därför har de tagit fram en limiterad specialutgåva med extra bling.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation bareMinerals 20th anniversary 20 år foundationbareMinerals Anniversary Original, 395 SEK

Original SPF 15 Foundation är en naturlig mineral-foundation med en lätt konsistens som lämnar ett naturlig och fräsch resultat. Kitet innehåller även bareMinerals Beautiful Finish Brush.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundationDet som gör Original SPF 15 Foundation unik är att den var först med sin “Swirl, Tap, Buff®”-teknik för ett felfritt resultat.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation

Tyvärr fick jag en alldeles för mörk nyans (Medium Beige) även om det inte syns på min swatch, men den är typ 1-2 nyanser för mörk. Tråkigt eftersom jag blev knockad av den otroligt fina finishen på produkten. Ser ni att den liksom ger lyster?

Jag älskar min Blemish Remedy foundation, den använder jag typ varje dag. Och jag känner att bareMinerals fortsätter att imponera på mig då jag förut tyckt att märket verkar lite “tråkigt” – men alltså inte nu längre. Jag fortsätter som sagt att imponeras!

Har du testat Original SPF15 Foundation? Vad tycker du?

.

 produktprover

Like

Relaterade inlägg

Real Techniques Gift Sets

Real Techniques Gift Sets

Är du ute i god tid med din julklappsplanering? Då har jag tre grymma tips till dig som vill köpa något till den sminkintresserade! Real Techniques Collector’s Edition Deluxe Gift…

3 Comments
Emma | BeyondBeauty.se 18 oktober, 2016 at 14:53 Reply

Åh den är verkligen superfin den där boxen och foundationen! Har dock aldrig testat bareMinerals foundations, faktiskt… :) Men är nyfiken!

Annika 19 oktober, 2016 at 09:37 Reply

Jag har älskat att använda Bare Minerals, men min hy är numer så torr att det bara inte går. Möjligtvis för en kväll, men inte till vardags. Typan.

Paulina, Skönhetsbloggare 19 oktober, 2016 at 21:00 Reply

Jag ser lystern, men ser inte att den är för mörk. Kan ju bara vara någonting som kameran inte lyckats fånga upp. Men det låter som en sjukt spännande produkt i alla fall :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 17 =