bildkälla: LH Cosmetics

Allas vår kära Linda Hallberg lanserar i morgon sitt egna sminkmärke LH Cosmetics, så jävla coolt! Jag har fått äran att själv träffa Linda vid olika event och resor och som fellow skönhetsbloggare är jag så stolt över vilken sann entreprenör och lady boss hon är.

linda hallberg lh cosmetics

bildkälla: lindahallberg.se

Jag var inbjuden till lanseringseventet, men har inte möjlighet att åka. Sjukt trist! Men jag ser fram emot många bilder från eventet från mina andra bloggkollegor. Och vill du spana in fler nyheter, kika då in på LH Cosmetics instagram @lhcosmetics

Är du lika pepp som jag?

Like

Relaterade inlägg

Make Up Store Fusion Collection 2014

Det har tisslats och tasslats, bilder har lagts upp och tagits bort… Men nu är den äntligen här! Make Up Store Fusion Collection 2014, som utgör årets alla hjärtans dag-look…

3 Comments
Beyond Paradise by Alisa 6 oktober, 2016 at 12:38 Reply

Sååååå pepp :D

Linda Hallberg 6 oktober, 2016 at 12:51 Reply

Åh tack fina <3 så synd att du inte kan komma!!

Pernilla S 7 oktober, 2016 at 18:32 Reply

Sjukt pepp! Beställde hem en borste å puderpuff, som du kanske såg på min IG. Spännande :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 13 =