bildkälla: LH Cosmetics

Allas vår kära Linda Hallberg lanserar i morgon sitt egna sminkmärke LH Cosmetics, så jävla coolt! Jag har fått äran att själv träffa Linda vid olika event och resor och som fellow skönhetsbloggare är jag så stolt över vilken sann entreprenör och lady boss hon är.

linda hallberg lh cosmetics

bildkälla: lindahallberg.se

Jag var inbjuden till lanseringseventet, men har inte möjlighet att åka. Sjukt trist! Men jag ser fram emot många bilder från eventet från mina andra bloggkollegor. Och vill du spana in fler nyheter, kika då in på LH Cosmetics instagram @lhcosmetics

Är du lika pepp som jag?

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Sååååå pepp 😀

Svara

Åh tack fina <3 så synd att du inte kan komma!!

Svara

Sjukt pepp! Beställde hem en borste å puderpuff, som du kanske såg på min IG. Spännande 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

2 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.