I början av september lanserade MAC en kollektion till hyllning av den omåttligt populära och kultförklarade tv-serien Star Trek som engagerat människor i 50 år.

”Ett halvsekel senare fortsätter Star Trek och de lojala fansen att påverka idéer, estetik, ursprung och intergalaktisk potential. Sci-fi-sagan fortsätter då MAC och Star Treks senaste filmgeneration går samman i ett exklusivt makeupsamarbete med stjärnglittrande nyanser.”

MAC Cosmetics

mac star trek lipglass set to stunMAC Star Trek Lipglass – Set to Stun, 195 SEK

Ett unikt läppglans i ljust silver med gyllene pärlemorskimmer som ger en glasliknande finish med mycket skimmer. Specialförpackning med metallicskimrande Star Trek-logotyp.

mac star trek lipglass set to stunEn superfin hyllningskollektion med många härliga produkter! Jag är otrligt sugen på Trip The Light Fantastic Powder i Luna Luster, alltså ♥

I kollektionen finner du allt från ögonskuggor till nagellack. Är du ett Star Trek-fan är ju detta ett ypperligt tillfälle att nörda ner dig i de fina produkterna med namn som du definitivt kommer att känna igen. Det bästa av två världar liksom.

Själv är jag Star Wars-fan, så jag väntar på en sådan kollektion!

.

Produkterna finns att köpa på bl a. maccosmetics.se, Åhléns City Sthlm/Gbg, MAC Pro Store, NK Sthlm och MAC Store Mall of Scandinavia.

.

produktprover

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Me like Star Trek!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

12 + sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.