Idag behöver jag er hjälp! Jag letar efter nya härliga bloggar att följa. Främst med snygga bilder (interiör, produkter, mode) , inspirerande sminkningar, utförliga recensioner osv. Det behöver nödvändigtvis inte endast vara skönhetsbloggar, utan bloggar med bra kvalitet.

Jag vet att ni kommer att komma med grymma tips ♥

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
1 Comment
Paulina, skönhetsblogg 17 september, 2016 at 18:15 Reply

Tycker du ska spana in Cajsas blogg som är redaktör på portalen jag skriver på, hon tar otroligt vackra bilder och skriver väldigt bra recensioner. :) sen får du såklart också spana in min haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 5 =