”Upptäck nya Rouge Dior! Det legendariska läppstiftet har nu fått uppdaterad formula och förpackning. Kommer i 35 olika nyanser.”

rouge dior new formulaRouge Dior – 999

Den  klassiska röda nyansen med kalla undertoner. Nyansen nummer 9 var Diors första läppstift och 999 är en hyllning till den klassiska röda färgen.

Rouge Dior – 962 Poison Matte

En matt mörk rökigt lila nyans. Namnet kommer från Diors parfym Poison och nyansen efterliknar den mörka plommonlila flakongen.

.

Den uppdaterade formulan bidrar till högre pigmentering och långvarig bekvämlighet upp till 16 timmar, samt att förpackningen är har fått en röd insida som ger en känsla av lyx.

rouge dior new formulaAlltså vilka härliga och lyxiga läppstift! Jag har ett läppstift från Dior sedan innan (531 Rose Crinoline) som jag tycker om jättemycket – så jag ser så fram emot att göra riktigt härliga höstsminkningar med dessa. Självklart är nyansen Poison min direkta favorit. Matt och mörkt rökigt lila 👌🏻✨

Jag har också fått hem lite andra produkter från Dior som jag också kommer att visa er, bl a. deras cushion foundation och några produkter från höstkollektionen Skyline. Spännande va? Och självklart blir det även en sminkning med produkterna senare i veckan!

.

Nya Rouge Dior finns i butik fr o m. denna vecka (V.36).

.

produktprover

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Åh, vad fina! Älskar det mörka läppstiftet! Hade gärna velat se en swatch på det 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 + fyra =