img_5134.jpgPosten är det största dilemmat när jag är hemifrån, för kattvakt – det löser sig alltid. Men posten… Vem orkar ta hand om den? Denna gång har jag min kära svärmor att tacka ♥

Det är som rena julafton när man kommer tillbaka från semestern. Massor av roliga nyheter! Idag ska jag strategiskt gå igenom och försöka att fotografera allt. I paketen var nyheter från bl a. L’Oréal och Maybelline, Kicks, IDUN, The Body Shop, Depend, Max Factor, Dior, Lancôme, Elizabeth Arden, CND, bareMinerals och MAC.

Har ni några önskemål på vad ni vill se först?

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Åh, kan du inte någon gång göra en video där du öppnar paket? 🙂

Svara

Det skulle jag kunna göra 🙂 Jag ska bara få tummen ur — för att filma en video, haha!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

20 + elva =