Tillsammans med Viva La Divas rougepalett Miss Blossom’s Blush Orgy fick jag också hem en ögonbrynspalett vid namn Diva Brows Collection som jag tänkte att vi skulle ta och kika på idag, plus en liten minitutorial hur du kan använda paletten.

viva la diva diva brows viva la diva diva browsViva La Divas Diva Brows Collection innehåller;

– 4 stycken brynskuggor; Nude, Sand, Mocca & Cacao
– 1 styck powder highlighter
– 1 styck brow shaping wax
– 1 styck minipincett
– 1 styck brynpensel
– 4 stycken brynstenciler

viva la diva diva browsNude, Sand, Mocca, Cacao, Powder Highlighter

Snygga bryn med Viva La Diva

viva la diva diva brows tutorial pictorial guideMina naturliga bryn. Jag är rätt nöjd med formen men som jag har sagt tidigare är de rätt glesa.

viva la diva diva brows tutorial pictorial guide1. Jag börjar med att plocka bort strån som växer utanför från min önskade form. Den lilla pincetten är jätteskarp så den plockar upp även de minsta stråna.

viva la diva diva brows tutorial pictorial guideviva la diva diva brows tutorial pictorial guideTycker man att det där med att forma ögonbrynen är svårt så innehåller kitet 4 stycken brynstenciler  man kan använda sig av. Här kan man se att mina bryn ligger närmast stencilen ”Dream Volume 4”. Tycker man även att det är svårt att fylla i brynen lika på båda sidor kan man också skissa i lite lätt när man håller stencilen mot brynet.

viva la diva diva brows tutorial pictorial guide2. Sedan använder jag mig av brynvaxet för att lägga alla strån på plats.

viva la diva diva brows tutorial pictorial guide3. Sedan använder jag mig av den mörkaste nyansen Cacao och fyller i hela brynet med mindre tryck på penseln i början av brynet.

viva la diva diva brows tutorial pictorial guide4. Till sist applicerar jag lite av puderhighlightern under brynet.

viva la diva diva brows tutorial pictorial guideKlart!

viva la diva diva browsJag tycker att den här en trevlig liten palett, speciellt att använda sig av i sitt makeupkit om man har en begränsad budget. Här finns liksom allt för eventuellt nybörjaren – eller om man gillar att experimentera med färgen och formen på sina bryn.

.

VLD Diva Brow Collection finns i butik nu och kostar 189 SEK.

.

produktprover

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Ska man först ha waxet gjort tvärtom först färg o sen wax mvh maria.

Svara

Jag tror man gör som man vill 🙂 Jag hade vaxet först då det kändes bäst för mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.