”Hösten är på väg och vi tar oss in i sagornas värld. Säsongens gnistrande limited edition-kollektion Holo Fantasy har en holo-effekt som får oss att längta efter höstmagin och dess förtrollande färger.

Hologram-effekten i lacket ger ett vackert tredimensionellt intryck och skimrar i olika nyanser beroende på ljuset och betraktningsvinkeln. Denna fängslande serie kommer i 8 nyanser”

depend holo fantasyNär jag fick hem kollektionen blev jag rätt besviken eftersom jag älskar holografiska effekter på nagellack, men det krävs mycket jobb för att få se någon form av holoeffekt här. I vanligt dagsljus syns det inte, i ficklampsljus och direkt solljus syns det, men inte alls som andra hololack jag har.

Missförstå mig rätt, det en superfin kollektion – men jag skulle inte ha frontat kollektionen som ”holografisk” eftersom lacken är mer glittriga med tillstymmelse av holografisk effekt. Jättefina glitterlack!

depend holo fantasyHär lyser jag med min lampa från telefonen på lacken

depend holo fantasy5036 Sweet Elves, 5037 Forbidden Witchcraft, 5038 Pegasus Girl, 5039 Dungeons & Goddesses

depend holo fantasy5040 Unicorn Dream, 5041 Dragon Flirt, 5042 Lady Wizard, 5043 Night Potion

depend holo fantasyDe som visar holoeffekt bäst hos mig är de lila nyanserna 5039 Dungeons & Goddesses och 5040 Unicorn Dream samt de mörkare nyanserna. Men i 5036 Sweet Elves, 5037 Forbidden Witchcraft, 5038 Pegasus Girl ser jag ingen som helst holoeffekt. Riktigt synd eftersom jag tror att lacken hade blivit ännu finare om de hade haft rikligt med holografiskt glitter.

Vad tycker du om kollektionen?

.

Depend Holo Fantasy finns i butik från v.39 och kostar 39 SEK /st.

.

produktprover

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Har blivit kär i åtminstone två av nyanserna så jag kommer definitivt slå till! Så roligt med alla nyheter som börjar poppa upp nu :))

Svara

Ja, hösten är verkligen en guldgruva för produktsläpp. Ser också fram emot alla härliga kollektioner och produkter 🙂

Svara

Jättesnygga tycker jag 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fjorton + 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.