Har ni hört talas om Skindinavia? Jag fick först nys om det på Helens blogg och blev genast nyfiken på märket och läste på lite om det. Produkterna består av sprayer i olika former för en hållbar och långlivad makeup. Jag har fått hem en primer spray som jag är så pepp på att testa!


Skindinavia The Makeup Primer Spray Oil Control, 449 SEK

The Makeup Primer Spray Oil Control är idealisk för fet hy och hjälper till att kontrollera överflödigt sebum med en lätt och fin mist. Denna primer är i sprayform och hjälper till att ge en perfekt bas till din makeup för att den ska hålla längre, samtidigt som den vid regelbunden användning kan förebygga överflödig produktion av sebum vilket i sin tur reducerar risken för utbrott eller tilltäppta porer.

  • Passar fet hy
  • Idealisk att använda ensam eller med makeup
  • Fri från parabener, olja & silikoner
  • Allergivänlig

skindinavia primer sprayOavsett vad jag använder för primer, foundation, puder och metoder för att applicera mitt smink blir jag efter några timmar alltid glansig och när jag läste om Skindinavias teknologi, nörd som man är, blev jag givetvis intresserad. Så nu när jag kommer hem från helgens bravader så blir det hårdtest på jobbet sista veckan innan semestern så lovar jag att komma tillbaka med en utförlig recension till er!

Vad tror du om en primerspray? Och har du testat någon av Skindinavias produkter?

.

Skindinavia finnas att köpa på bl a. eleven.se.

.

produktprover

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

4 + 9 =