För ett tag sedan visade jag ju upp lite nyheter från Models Own. Men när jag fick se den här paletten hos Emilia blev jag helt förälskad och var tvungen att testa Colour Chrome-paletten! Metallic och krom är en av de stora nya trenderna och jag är inte sen med att bländas av alla vackra produkter.

models own colour chrome models own colour chromeModels Own Eyeshadow Palette: Colour Chrome, 299 SEK

Colour Chrome är en ljuvlig palett där du får 10 st vackra ögonskuggor med krom-finish. Med nyanser som t.ex krämig brons, roséguld och skimrande silver kan du skapa oändliga looks som passar just dig, för en 24-karats finish!

models own colour chrome models own colour chromeHur fin är inte paletten? Jag är jättesugen på att sätta penslarna i den och skapa något kul! Vilka färger tycker du att jag ska använda? Alltså Electrum tillsammans med Iron Oxide, Pewter och Slicked känns som en vinnande kombo. Jag hoppas verkligen att hållbarheten är bra.

Models Own har nu lanserats exklusivt hos eleven.se och kommer senare att finnas på en rad webbshoppar i Skandinavien.

Like

Relaterade inlägg

Veckans Bloggpost hos Bangerhead V.25

Igår fick jag ett mail om att jag blivit utsedd till Veckans Bloggpost hos Bangerhead.se i kategorin Smink. Tack så jättemycket, det gjorde verkligen hela min dag ♥ ♥ ♥…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =