Kollektionen Blue Nectar från MAC riktar in sig på läppar, vilket jag känner är helt rätt! Kollektionen består av 6 stycken läppglans och 12 stycken läppstift i allt från ljust lavendel och nuderosa till den klaraste röd och den mörkaste blålila. Jag har fått hem ett av läppglansen som jag tänkte vi skulle kika på…

”Få tillgång till ett mystiskt kungarike i blått, fyllt med frestelser… Förför med fantastiska läppstift. Skapa intriger med en berusande injektion av skirt och lockande läppglans. Ge efter för instinkten och låt den blå nektaren flöda.”

– MAC

mac plushglassMAC Plushglass – Fashion fanatic, 210 SEK
Skir läppfärg med pärlemorskimrande, högglansig finish. Skön att använda: lyxig, flerdimensionell. Ger en härlig vaniljkick åt läpparna. Återfuktar, mjukar upp och fyller upp läpparna för en lyxigt återfuktande och fräsch look. Innehåller E-vitamin.

mac plushglassPlushglass har en väldigt stark doft av vaniljkola, typ exakt som Werthers Original, vilket jag inte uppskattar jättemycket – men doften försvinner väldigt snabbt och jag känner inte doften alls när jag har det på läpparna. Det jag har märkt när jag haft läppglanset på mig är att det håller längre än andra läppglans, vilket bidrar med att det känns lite klistrigt på läpparna. Men det är jättefint och skönt på läpparna i övrigt. Trots att glosset innehåller skimmer är det ingenting jag känner.

Vad tycker du om kollektionen? Något du har spanat in?

.

MAC Blue Nectar finns att köpa online nu och i butik från 5 augusti.

.

produktprover

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

två × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.