IsaDora har nu lanserat ytterligare en produkt i sin Strobing-kollektion. Denna gång i stick-form som ska ge lyster till huden.

isadora strobing highlighting stick isadora strobing highlighting stickIsaDora Strobing Highlighting Stick, 129 SEK

Strobing Highlighting Stick har en skir och krämig textur som smälter in i huden. Mikrofina pärlpigment lämnar ett mjukt och lystergivande glow. Snabb och enkel att använda och en strykning för dig “ready to glow”!

isadora strobing highlighting stick

isadora strobing highlighting stickVid första applicering tyckte jag att den blev pudrig trots att det är en krämprodukt, men när jag sedan blandade ut den blev den helt otroligt fin på! Produkten torkar ganska snabbt och känns inte kladdig när den väl “satt” sig. Bilderna gör inte produkten någon rättvisa, den är så mycket finare i verkligheten. Nyansen beskrivs som en ljus champagnefärg. Så fint skimmer ♥

IsaDora Strobing Highlighter Stick finns att köpa i butik nu.

.

Vill du läsa mer om Strobing?
Strobing – Vad är det och hur fungerar det?

.

produktprover

Like

Relaterade inlägg

#Söndagsmasken: Rodial Dragon’s Blood Eye Mask

#Söndagsmasken: Rodial Dragon’s Blood Eye Mask

Inlägget innehåller annonslänkar Den här söndagen behöver jag verkligen en pick-me-up efter en vecka med influensan med hosta och 40-graders feber! Hela ansiktet känns kruttorrt då jag legat nedkrupen i…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =