I slutet av förra veckan släppte MAC nya ögonskuggor i spännande format. Soft Serve Eye Shadow kommer i 12 läckra färger.

mac soft serve eyeshadowMAC Cosmetics Soft Serve Eye Shadow, 195 SEK

Njut av Soft Serve Shadow med en distinkt krämig finish men spänstig konsistens som ger en sammetslen finish. Finns i allt från frost till satinfinish, från mjuk skimrande beige till karamellrosa. De lägger sig mjukt på ögonlocket och är lätta att bygga på för ett hållbart resultat som inte lägger sig i veck eller flyter ut.

mac soft serve eyeshadowJealous Girl / Bounce Around

mac soft serve eyeshadowJealous Girl / Bounce Around

Vad som är så jäkla häftigt med dessa skuggor är att de har en jättegeleig konsistens, inget jag någonsin känt förut. När jag swatchade skuggorna kändes det som att tog på en riktigt färsk champinjon, haha! Men superhärligt krämiga och enkla att blanda ut. Dessa är så idiotsäkra att man kan applicera dem med fingrarna på ögonlocken och det blir flawless.

Vad tror du om dessa skuggor?

.

produktprover

Like

Relaterade inlägg

#Söndagsmasken – By Terry Hydra-Éclat Mask

#Söndagsmasken – By Terry Hydra-Éclat Mask

Inlägget innehåller annonslänkar En ljusblå ansiktsmask som påstår sig vara återfuktande för uttorkad, trött och livlös hud. Innehåller vatten, bomullsgräs/japanskt blodgräs, glycerin, lite andra återfuktare och konserveringsmedel, hydrogenerad kokosolja, mineralolja,…

1 Comment
Wysteriias skönhetsblogg 13 juli, 2016 at 21:05 Reply

Också fått dessa nyanser! Jag tror stenhårt på Bounce Around som ny vardagsfavvo om en sitter kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =