Primer är det viktigaste i min sminkrutin och sökandet efter den bästa primern är ungefär som jakten på den perfekta mascaran, a never ending story! Och eftersom min favoritprimer nu är slut blev jag glad över att få hem två av Boots No7’s nya Airbrush Away.

Vad är primer?
En primer är en produkt som du använder före ditt smink för att maximera sminkets hållbarhet, men också jämna ut och ge en bra grund för en fin bas.

no7 airbrish away primerNo7 Airbrush Away Radiance Boosting Primer, 199 SEK

Med ljusreflekterande partiklar som ger huden lyster och ett strålande utseende. Håller makeupen på plats i upp till 12 timmar.

No7 Airbrush Away Pore Minimising Primer, 199 SEK

Oljefri formula som hjälper till att minska synliga porer. Ljusreflekterande partiklar som ger huden en matt och slät finish i upp till 12 timmar.

no7 airbrish away primerRadiance Boosting / Pore Minimising

Jag har ännu inte hunnit testa dessa på ansiktet, men av mina test på armen så kändes båda väldigt härliga och jag kommer att recensera dessa när jag testat dem ordentligt.

Vad tror ni om dessa? Någon du skulle vilja testa?

.

produktprover

Like

Relaterade inlägg

Smoky Eyes with IsaDora

IsaDora fortsätter att lansera nya produkter på löpande band. Nu ska vi sota ögonen med Smoky Eye Liner. Till detta släpper de även en härligt fluffig Shadow Blender Brush. Produkterna…

4 Comments
Maria g 12 juli, 2016 at 17:26 Reply

Men om den är till för att tex foundation ska sitta bättre vad spelar det för roll om då primers är tex skimring hur tänker ni om det som jobbar med smink.är nästan omöjligt o kommentera då menyn är i vägen mvh maria.

Molkan 12 juli, 2016 at 20:53 Reply

En skimrig primer ska ge lyster till huden. Alla foundations har inte hög täckning. Testa själv och se vilken skillnad det blir :)

Jag kan tyvärr inte göra något åt menyn då det är Damernas Värld som bistår med det tekniska, men jag ska framföra det.

Paulina, Skönhetsbloggare 28 juli, 2016 at 03:09 Reply

Direkt när jag hörde namnet “airbrushed away” för några veckor sedan blev jag frälst! Haha, har inte testat produkterna själv men du får gärna säga hur du upplever att dem är :)

Molkan 28 juli, 2016 at 08:03 Reply

Jag gillar båda faktiskt! Men det kommer en recension här framöver nån gång ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 1 =