I veckan fick jag hem Maybellines senaste lippies – Vivid Matte Liquid, som namnet avslöjar, är matta flytande läppstift med intensiva pigment i sammetslen matt finish.

Maybelline Vivid Matte Liquid finns i butik V. 25 på H&M, Kicks v.27 och Åhlens v.28. Finns även att köpa på eleven och lyko.

maybelline vivid matt liquid05 Nude Flush, 15 Electric Pink, 20 Coral Courage, 35 Rebel Red, 40 Berry Boost, 50 Nude Thrill

Maybelline Vivid Matte Liquid, 99 SEK

Fyllda med högpigmenterade färger för stor wow-faktor. Krämig flytande bas för en mjuk känsla. Unna dina läppar Vivid Matte.

Lätta att applicera och ger en sammetslen matt finish. Formulan är krämig med en mjuk känsla efter applicering. Resultatet är en rik och intensiv läppfärg.

maybelline vivid matt liquid05 Nude Flush, 15 Electric Pink, 20 Coral Courage, 35 Rebel Red, 40 Berry Boost, 50 Nude Thrill

maybelline vivid matt liquid

Som ni kanske sett i ett av mina inlägg i förra veckan såg ni kanske att just dessa fanns med på listan. Synd bara att den fina lila färgen inte finns i Sverige ännu – så fin! Men dessa är också jättefina, härligt len formula, jämna och pigmenterade.

De har nästan en lite mousse-liknande känsla vid applicering. De torkar inte som andra liquid lipsticks jag testat, utan stannar på läpparna som en matt film. De luktar typ solkräm? Haha. Ja, de är i alla fall jättefina och känns superhärliga på!

Vad tror du om Vivid Matte Liquid? Är dessa något du vill testa?

.

produktprover

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Sitter det kvar bra på läpparna. O vad jag önskar du visat hur det såg ut på läpparna mvh maria.

Svara

Klarar inte mat eller dryck nå vidare. Hann tyvärr inte swatcha på läpparna igår, men ska göra det så fort jag får tid (jobbar 200% på mina jobb just nu).

Svara

Ok gick till h&m o där var dom slut o tittade på dom på insta jättefina på läpparna så synd dom inte var mer hållbara mvh mariaa

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.