Den 2 augusti släpper The Body Shop två nya produkter i Tea Tree-serien, ett serum och en 3-i-1 produkt för den som vill ha så få steg i sin hudvårdsrutin som möjligt; kombinerad tvätt/skrubb/mask, samt relanserar sin ikoniska Tea Tree Oil i nya förpackningen. Jag har fått hem Tea Tree 3-in-1 Wash.Scrub.Mask som jag tänkte att vi skulle kika på idag.

Hjälten för rengöring

the body shop 3-in-1 wash.scrub.maskTea Tree 3-in-1 Wash.Scrub.Mask, 150 SEK

En multirengörare som jobbar på flera sätt, lätt löddrande med kaolinlera, vulkaniska mineraler och Community Trade-producerad tea tree-olja som tacklar blockerade porer, pormaskar och glans. Perfekt för hud som lätt får orenheter och oljiga partier.

Använd den här trippelrengöraren som:
1. En daglig rengörare
2. Exfolierare för att djuprengöra porer och göra huden lenare
3. Mask för att rengöra på djupet och ge huden en matt yta

the body shop 3-in-1 wash.scrub.mask
Lat som jag är älskar jag såna här koncept på hudvård, men de fungerar sällan så bra som jag önskat. Så självklart har jag redan testat produkten ett par gånger, men kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker än. Doften är superfrisk och härlig, än om den får mina ögon att tåras lika mycket som när jag hackar lök. Som skrubb känns den lagom rivig och som mask är den väldigt stark mot huden och jag blir tyvärr supertorr efter jag använt den.

Min hy har blivit mycket känsligare med åren, så jag kommer tyvärr inte kunna använda den något mer eftersom den torkar ut de områden jag har tendens att bli torr vid. Plus att jag gärna inte fäller tårar mer än nödvändigt.

Denna kanske passar en yngre och fet hy mer än min, hur mycket jag än vill förneka det.

Vad tror du om den här? Är detta något för dig?

.

The Body Shop Tea Tree 3-in-1 Wash.Scrub.Mask lanseras 2 augusti och kommer att finnas att köpa i butik och thebodyshop.se.

.

produktprover

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

två × 3 =