I slutet av maj lanserade det djur- & veganvänliga sminkmärket NABLA Cosmetics superhärliga ansiktsnyheter, Shade & Glow och Blossom Blush. De har inte haft några puderprodukter till ansiktet förut och har verkligen anammat trenderna just nu. Contouring och fina rouge, det får man aldrig nog av!

Man kan antingen välja att köpa produkterna i sk. pans/refills för att fylla sin Liberty Customizable Palette eller Z-Palette. Eller så kan kan köpa produkterna med tillhörande dosa.

nabla shade & glow blossom blushLiberty Customizable Palette finns i två olika storlekar, denna palett är till för 12 ögonskuggor/6 rouge och kostar ca. 94 SEK.

Refillprodukterna kostar ca. 99 SEK /styck, men de säljs även som paket. Alla 6 Blossom Blush– eller alla 6 Shade & Glow-produkter för ca. 507 SEK, vilket gör att du “sparar” ungefär 90 kronor om du ändå tänkt köpa alla nyanser.

nabla shade & glow blossom blushShade & Glow består av 3 stycken highlighters – Angel, Baby glow och Jasmine samt 3 stycken bronzers/shadingprodukter – Gothman, Saint-tropez och Cameo.

Blossom Blush består av 6 stycken rouge – Daisy, Beloved, Impulse, Nectrarine, Regal mauve och Hey Honey!

nabla shade & glow blossom blushBaby glow, Gotham, Saint-Tropez
Beloved, Regal mauve, Daisy

nabla shade & glow blossom blush nabla shade & glow blossom blushAlla rouge, bronzers och highlighters finns även att köpa i separat dosa för ca 130 SEK /styck.

nabla shade & glow blossom blushBaby glow, Gotham, Saint-Tropez

nabla shade & glow blossom blushBeloved, Regal mauve, Daisy

nabla shade & glow blossom blushEftersom jag fick hem produkterna för ett tag sedan har jag redan hunnit testa dem och jag måste säga att jag verkligen gillar dem, som med NABLAs alla produkter ♥

Bronzerprodukterna är väldigt krämiga och har nästan en satinkänsla, Gotham är en perfekt contouringnyans medan Saint-Tropez fungerar ypperligt för mig som bronzer. highlightern Baby glow är superkrämig och har ett otroligt fint skimmer. Beloved och Daisy har också en satinkänsla, men känns lite torrare i konsistensen. Regal mauve är min favorit bland rougen och har ett subtilt skimmer och ger en fin lyster. Hade så gärna velat testa Angel-highlightern då den ser så amazing ut! Får ta och beställa den då jag är sugen på lite fler av refillögonskuggorna.

Vad tycker du om produkterna? Är de inte fina så säg?

.

NABLA Cosmetics finns att köpa på nablacosmetics.com och de skeppar till Sverige.

.

produktprover</>

Like

Relaterade inlägg

Gwen Stefani for Urban Decay

Gwen Stefani for Urban Decay

Som ni säkert redan sett har Urban Decay samarbetat med Gwen Stefani och tagit fram en limited edition-kollektion med massor av härliga produkter som uppföljare till ögonskuggspaletten tidigare i år.…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 3 =