mac cosmetics fix+ lightscapadeNär vi var i Stockholm förra veckan körde vi några timmar på Mall of Scandinavia trots att jag var sjuk – jag ville verkligen passa på att shoppa lite. Hittade en liten MAC-disk inne på Åhléns och tanken var bara att jag skulle kika lite. Sedan hade de båda produkter jag spanat in och planerat köpa ett tag, så jag var tvungen att så till!

mac cosmetics fix+ lightscapade mac cosmetics fix+ lightscapadeMAC Cosmetics Mineralize Skinfinish – Lightscapade, 295 SEK
Ett lyxigt, sammetslent puder med frostig metallskimrande finish. Glider på huden, ljusar upp kinder och ögonbryn, eller ger en svepande, lyxig finish till hela ansiktet. Ny förpackning med transparenta detaljer.

mac cosmetics fix+ lightscapadeMAC Cosmetics Prep + Prime Fix+, 180 SEK
En bubblande vattendos av vitaminer och mineraler, fylld av lugnande ingredienser som grönt te och gurka som toppas med den fräscha naturliga och energigivande doften av Sugi. Huden strålar under makeupen. Spraya på den. Huden dricker upp den!

mac cosmetics fix+ lightscapadeSom sagt har jag spanat in dessa två ett tag och passade på när jag ändå var där. Och tjejen som jobbade där tipsade mig om att jag kunde spraya på lite fix+ på borsten när jag tagit upp lite av Lightscapade för ännu mer glow, vilket ni kan se hur det blev i gårdagens sminkning. I like it! Jag gillar verkligen båda produkterna efter ett par gångers användning och är mycket nöjd med mitt köp!

Har ni testat någon av dessa produkter? Vad tycker ni?

Like

Relaterade inlägg

MOTD: Bohemian Flair

MOTD: Bohemian Flair

BAS Boots No7 Airbrush Away Pore Minimizing Primer IsaDora Nude Cushion Foundation – 10 Porcelain Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair IsaDora Face Sculptor – 03 Nude IsaDora Perfect…

2 Comments
Hilde 14 maj, 2016 at 17:29 Reply

Fix+ har jag inte räkning på hur många flaskor jag gjort slut på. Perfekt på penseln för mer oumph i halvtaskiga ögonskuggor. De får nytt liv. Sen måste jag alltid använda den över hela ansiktet för att få bort puderkänslan när jag satt min foundation. Allt gifter sig så mycket snyggare.

Sen har jag puder, rouge och highlghter i Mineralize skinfinish. Mycket bra och fina produkter på huden.

Agnes 16 maj, 2016 at 11:46 Reply

Måste absolut testa!!! Tack för tips:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =