nyx ombre blushNär jag var på eventet med NYX i förra veckan hade jag faktiskt inte planerat att köpa någonting, men när jag fick syn på dem kunde jag verkligen inte låta bli. Jag hade velat ha alla färger, men plånkan tillät bara 2 stycken (då jag redan hade shoppat upp min kvot för semestern) – men de låg och ropade på mig så jag kunde inte låta dem ligga kvar!

nyx ombre blush“NYX Ombre Blush – ge dina kinder en fin hint av färg med denna blush. Detta rouge har färgövergångar som är inspirerade av ombré-trenden. Med sin härliga formula berikad med två silkesmjuka färger blandade i en perfekt kombination av nyanser får du ett resultat du bara kommer att älska!”

Rougen kommer i 8 olika nyanser, men eftersom att det är som 2 rouge i ett skulle man kunna säga att det finns hela 16 färger.

nyx ombre blushJag bestämde mig för att inhandla Mauve Me och Code Breaker.

nyx ombre blushMauve Me är precis som det låter, en dov rosa ton med en hint av skimmer. Den ljusa delen skulle lika gärna kunna fungera som en highlighter, men också för att blanda ut den mörka nyansen. Här har jag swatchat den ljusa delen, den mörka och sedan hela produkten tillsammans från vänster till höger.

nyx ombre blushCode Breaker är en kombination av en neonrosa och lila, helt matt. Jag kan tänka mig att denna också skulle passa någon med mörk hy superbra, men också fungera som ögonskuggor. Denna nyans får man vara lite försiktig med då den är väldigt pigmenterad. Här har jag swatchat den lila delen, den rosa och sedan hela produkten tillsammans från vänster till höger.

nyx ombre blushNyanserna är lite olika i formula då Mauve Me är skimrig och Code Breaker är matt, men jag tycker att de både är jättefina och är lätta att blanda ut. Hade Mauve Me på mig igår och jag tyckte att nyansen var så fin på mig – helt klart en ny favorit! Hoppas som sagt på att kunna samla alla färger så småningom. I like!

Har du testat NYX Ombre Blush? Eller är du sugen på att införskaffa dig någon nyans?

.

NYX Ombre Blush finns att köpa på bl a. eleven.se och kostar 109 SEK.

Like

Relaterade inlägg

IsaDora Orange Flash Mini Collection

För ett ca. två veckor sedan kom det hem ett paket med IsaDora‘s senaste minikollektion; Orange Flash, som består av ett läppstift och ett nagellack i sommarens hetaste trendfärg. Tyvärr…

2 Comments
Jenny 14 maj, 2016 at 20:10 Reply

Jag .BEHÖVER. Mauve Me… Herregud vad snygg!

Linda 15 maj, 2016 at 00:31 Reply

Såg dessa igår när jag kollade runt och jag vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra − fyra =