ny tvätta beautyblender beauty hackÄr din Beautyblender fläckig av både foundation, flytande bronzer eller contouringprodukter? Svaret är superenkelt! Med detta trick har mina makeupsvampar både fått tillbaka sin färg och stuns.

ny tvätta beautyblender beauty hackJag vet inte hur många olika produkter jag testade innan jag hittade bästa lösningen för att verkligen få dem helt rena. För oavsett om jag använde flytande handtvål eller annan penseltvätt hade mina svampar fortfarande fläckar kvar och det kändes verkligen inte som att de blev helt rena…

ny tvätta beautyblender beauty hackSvaret är hårdtvål, eller solid handtvål. Jag vet inte varför det fungerar… men det gör verkligen det! De känns liksom som nya igen ♥

ny tvätta beautyblender beauty hack

Hur du får din beautyblender som ny igen;

 

1. Blöt ned svampen under rinnande vatten.
.
2. Gnugga beautyblendern mot tvålen ordentligt 2-3 gånger (eller tills skummet är helt vitt) och skölj med vatten mellan varven samtidigt som du kramar ur den.
.
3. Skölj ur noggrant en sista gång och låt torka.

ny tvätta beautyblender beauty hackSå här blir resultatet med Beautyblenders egna Beautycleanser Solid, 179 SEK.

ny tvätta beautyblender beauty hackSamma sak gäller för en vanlig solid handtvål.

ny tvätta beautyblender beauty hackSå här blir resultatet med en handtvål från The Body Shop, fr. 35 SEK.

.

Vad använder du dig av när du rengör dina makeupsvampar?

Like

Relaterade inlägg

Tryter inspirationen?

När jag känner mig helt uttömd på inspiration till mina sminkningar brukar jag surfa runt på nätet för att fylla på med  idéer eller hitta nya färgkombinationer. Min absoluta favoritblogg…

3 Comments
Emma Mattsson 11 maj, 2016 at 21:00 Reply

Hej
Använder precis som du solida tvålar, började avancerat och köpte tvålen från Makeupstore. Kör nu med Barnängen och Dove till både borstar och svampar. Funkar klockrent varenda gång….

Elin 28 maj, 2016 at 01:26 Reply

Tvättar du dina svampar efter varje användning? Jag använder fingrarna till så mycket men funderar på en beauty blender..

Molkan 28 maj, 2016 at 06:23 Reply

Yes det gör jag! Eftersom jag använder dem till flytande foundations och så tycker jag att det är extremt viktigt då det tvätta dem varje gång :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =