I onsdags var jag på ett pre-event med NYX och invigning av deras pop-up store inne på Åhléns City, vilket var det enda jag hann med under min andra semestervecka – för vet ni vad? Jag har legat supersjuk hela veckan :( Så jag är glad att jag orkade med det i alla fall!

nyx event pop-up store stockholm

nyx event pop-up store stockholmInnan själva invigningen var några bloggare inbjudna till ett pre-event på Absolut Atelier, där Linda Hallberg skapade en supersnygg look inspirerad av Nyx, självaste nattens gudinna.

nyx event pop-up store stockholm

nyx event pop-up store stockholm

nyx event pop-up store stockholm

nyx event pop-up store stockholmDe små borden var uppdukade i teman tillsammans med små söta cupcakes och cake-pops.

nyx event pop-up store stockholmSedan gick vi i samlad trupp till Åhléns, där kön sträckte sig långt utanför huset – både för att få handla NYX-goodies och för att få träffa Linda.

nyx event pop-up store stockholm

nyx event pop-up store stockholm

nyx event pop-up store stockholmDå Linda också är ansiktet för NYX kollektion Full Throttle körde hon den looken på scenen. Vi fick faktiskt komma in allra först och shoppa lite i butiken, och då jag tidigare i år skrev om några produkter som jag bara var tvungen att ha – så kanske ni kanske gissa vad som hamnade i min shoppingpåse? :)

Butiken kommer att finnas mellan 4 och 17:e maj, så är du sugen på att kika på något och få hjälp av de supergulliga NYX-tjejerna så tycker jag att du ska passa på!
.

Var du där?

Like

Relaterade inlägg

#Söndagsmasken: PTR Brightening Bubbeling Mask

#Söndagsmasken: PTR Brightening Bubbeling Mask

Inlägget innehåller annonslänkar Jag fortsätter med masker av bubblande karaktär. Jag gillar verkligen hur de känns på huden och näste man till rakning är Peter Thomas Roth Brightening Bubbeling Mask. Peter…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =