blanx white shockVad skulle du säga om du inte behövde bleka tänderna för att få ljusare tänder?

BlanX White Shock är en tandvårdsserie som innehåller två revolutionerande ingredienser som gör det möjligt att få vitare tänder utan blekning! Serien finns som flourtandkräm, intensivkur och munskölj som alla ger vita och rena tänder med långtidseffekt. Ett system som innehåller Arktisk lav som kan kontrollera den bakteriella nivån och hämma att de fäster sig på tänderna, vilket hindrar då också bildandet av plack.

Produkterna innehåller även ingrediensen Actilux® som gör tänderna vitare, som aktiveras av alla slags ljus – så ju mer du ler, desto snabbare effekt! Effekten av Actilux® förstärks genom ljus, så därför finns även en intensivkur med LED-lampa.

blanx white shockBlanX White Shock Tandkräm med flour 50 ml + LED-lampa, 99 SEK
Lampan fästs på tuben och aktiverar Actilux® direkt när tandkrämen kläms ut ur tuben. Används som din dagliga tandkräm.

blanx white shockBlanX White Shock Tandkräm med flour 75 ml, 69 SEK
Kan användas separat eller som refill till LED-tandkrämen. Används som din dagliga tandkräm.

blanx white shockBlanX White Shock Intensive 30 ml + LED Bite, 299 SEK
En kur som ger upp till 4 grader vitare tänder inom loppet av 2 veckor. Använd medföljande tandkräm efter din dagliga tandborstning med BlanX White Shock tandkräm i upp till 2 veckor. LED-munstycket (LED Bite) placeras i munnen och tänderna belyses i minst 1 minut. För ännu snabbare effekt kan du använda LED Bite under en längre tid. LED Bite kan användas tillsammans med alla produkter för att få snabbare resultat.

blanx white shockBlanX White Shock Munskölj med flour 500 ml, 99 SEK
Skaka flaskan väl innan användning. Skölj tänderna i minst 30 sekunder med en kork, minst en gång per dag.

blanx white shockJag fick hem produkterna för ungefär 2 veckor sedan och har använt detta aktivt sen dess. Jag var t o m. duktig att ta bilder på mina tänder innan jag började, så jag tänkte att jag skulle använda produkterna ett tag och sedan visa er om jag får någon effekt. Så självklart kommer det en genomförlig recension av produkterna! Jag dricker ju mycket kaffe så mina tänder är väldigt missfärgade pga. det – så det skulle vara kul att få tillbaka lite fräscha tänder. Superpepp!

BlanX White Shock-serien kan köpas på bl a. Kronans Apotek.

.

produktprover

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

åtta + 13 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.