freedom makeup pro lipstick kitI mitt födelsedagspaket från NordicFeel fanns detta goa kit från Freedom Makeup London. Ett kit med hela fem stycken läppstift under 100-lappen! Amazing… eller?

freedom makeup pro lipstick kit116 Game On! / 117 Juicy Lips / 118 You Had Me At Hello / 119 Adorn / 120 True Power

freedom makeup pro lipstick kit116 Game On! / 117 Juicy Lips / 118 You Had Me At Hello / 119 Adorn / 120 True Power

freedom makeup pro lipstick kitHos NordicFeel finns det 5 olika kit och jag är glad att jag fick just detta! En söt persikofärgad, en ljus korallnyans, en somrig knallrosa, en djärv bärig och en härlig röd. Allt som behövs för att kunna skapa många olika looker. Så är du nybörjare och inte vill lägga flera hundra kronor på läppstift kan jag rekommendera det här kitet! Läppstiften är krämiga och mjuka samt pigmenterade. Jag kan verkligen inte välja någon favorit, för alla färger är så himla fina ♥

Har du testat något från Freedom Makeup London? Eller har du testat något av läppstiftskiten?

.

Freedom Pro Lipstick Kit – Now Collection finna att köpa på NordicFeel för 95 SEK.

.

produktprover

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Jag tycker detta märke osar budget, och inte på ett bra sätt. Det känns som typiskt alibaba smink, tyvärr :/ HOppas jag har fel. Hur kändes läppstiften på?

Får jag försten fråga vad du anvöänder för foundation? Jag har extremt ljusa hy fast med varma undertoner, och även om jag tar det ljusaste som finns blir jag för mörk! Eller för rosa.

Använder isadora en hel del men inte en enda nyans i deras sortiment passar mig, trotr att det är ”fair” och ”porcelain”. Du ser ut att ha ljus hy så jag undrar om du har tips? 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

14 − 2 =