mac versicolour stainI fredags lanserade MAC Versicolour Stain, ett nytt läppgunk i form av en hybrid av läppglans och stain. Kommer i 16 härliga färger och kommer att finnas i det fasta sortimentet.

mac versicolour stain

”Den ultimata kombinationen av glans och färg i en flytande formel som fullkomligen smälter på läpparna och ger en glans som varar i timmar. Återfuktande oljor och en lätt krämig konsistens ger läpparna en perfekt fyllig glans. Färgerna sträcker sig från djupt vinröd och perfekt beigerosa till lysande korall och intensivt orangeröd – som en energikick för dina läppar som vara hela dagen (och natten). Välkommen till din nya besatthet.”
– MAC

mac versicolour stain

mac versicolour stain

mac versicolour stainJag har fått hem färgen Resilient Rouge som är en intensiv körsbärsröd. Konsistensen och doften påminner jättemycket om e.l.f. Studio Lip Stain. Lite geleig konsistens med en väldigt söt doft. Även här ser vi återfuktande oljor – kaching! Trend.

.

MAC Versicolour Stain finns nu att köpa Kicks eller maccosmetics.se för 250 SEK.

.

produktprover

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Men vilken härlig röd färg 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

11 + elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.