mac versicolour stainI fredags lanserade MAC Versicolour Stain, ett nytt läppgunk i form av en hybrid av läppglans och stain. Kommer i 16 härliga färger och kommer att finnas i det fasta sortimentet.

mac versicolour stain

“Den ultimata kombinationen av glans och färg i en flytande formel som fullkomligen smälter på läpparna och ger en glans som varar i timmar. Återfuktande oljor och en lätt krämig konsistens ger läpparna en perfekt fyllig glans. Färgerna sträcker sig från djupt vinröd och perfekt beigerosa till lysande korall och intensivt orangeröd – som en energikick för dina läppar som vara hela dagen (och natten). Välkommen till din nya besatthet.”
– MAC

mac versicolour stain

mac versicolour stain

mac versicolour stainJag har fått hem färgen Resilient Rouge som är en intensiv körsbärsröd. Konsistensen och doften påminner jättemycket om e.l.f. Studio Lip Stain. Lite geleig konsistens med en väldigt söt doft. Även här ser vi återfuktande oljor – kaching! Trend.

.

MAC Versicolour Stain finns nu att köpa Kicks eller maccosmetics.se för 250 SEK.

.

produktprover

Like

Relaterade inlägg

bareMinerals utökar sin hudvårdsserie Skinsorials

bareMinerals utökar sin hudvårdsserie Skinsorials

Inlägget innehåller annonslänkar För ett tag sedan ramlade det in lite ny hudvård från bareMinerals som utökar sin hudvårdsserie Skinsorials med tre nya serum och en ögonkräm. Jag har fått…

1 Comment
Sara ~ Candis 13 april, 2016 at 10:35 Reply

Men vilken härlig röd färg :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 3 =