real techniques 20% rabatt eleven.se

Just nu har eleven.se rabatt på ytterligare favoriter hos mig! Real Techniques verktyg är både veganska och i superbra kvalitet. Så jag säger precis som med beautyblender-dealen de hade – passa på nu om du funderat på att köpa något från RT! eleven har dessutom fraktfritt, så där sparar du in några extra kronor.

real techniques 20% rabatt eleven.se
Blush Brush / Setting Brush / Silicone Liner Brush / Angled Liner Brush / Flat Contour Brush

 

real techniques 20% rabatt eleven.se

Erbjudandet gäller t o m 15/4.

.

Du kanske också vill läsa:
Event med Real Techniques, jag träffar Sam & Nic
Real Techniques användningsområden och tips!
Recension av Real Techniques Bold Metals

Like

Relaterade inlägg

Nytt i sminksamlingen.

Jag har drömt om det, jag har bloggat om det flera gånger, twittrat och instagrammat om det osv osv. Och nu är det äntligen här hos mig! Det här är…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + ett =