Här kommer en pictorial till sminkningen jag publicerade tidigare i veckan.

sleek Caribbean Cheetos makeup sleek Caribbean Cheetos makeupTill den här sminkningen har jag använt mig av Sleek MakeUp i-Divine Eyeshadow Palette – Snapshots.

sleek Caribbean Cheetos makeup1. Jag börjar med att applicera Sand Walker över ögonlocket och globlinjen som en övergångsfärg.

sleek Caribbean Cheetos makeup2. I yttre ögonvrån applicerar jag Humming Bird, dock inte för långt ned i ytterkanten då vi ska ha en helt annan färg under ögat.

sleek Caribbean Cheetos makeup3. Sedan applicerar jag Summer Breeze i inre ögonvrån och tonar ihop de båda färgerna på ögonlocket.

sleek Caribbean Cheetos makeup4. Med en pencil-brush applicerar jag Tequila Sunrise under hela ögat samt ut en bit i yttre ögonvrån.

sleek Caribbean Cheetos makeup5. Sedan målar jag en svart eyeliner med vinge som går ut över den orangea skuggan under ögat.

sleek Caribbean Cheetos makeup6. Avsluta med mascara och ett par lösögonfransar!

motd makeup caribbean cheetos

Vill du veta vad jag använt för produkter? Kika då in här!

Like

Relaterade inlägg

Nyfiken på The Ordinary

Nyfiken på The Ordinary

The Ordinary har definitivt varit bloggosfärens radar ett tag och ja, nyfiken som man är så kan det ha slunkit ned ett par produkter i varukorgen. Nu väntar jag spänt…

2 Comments
Tova 11 april, 2016 at 11:25 Reply

Tack för denna sminkning! Jag har ljus, blek hy och har fått ett fint, liknande ditt läppstift som inte är idealiskt för mig; varm ton och mycket orange. Men med ditt inlägg så kommer jag prova läppstiftet ändå och försöka få det att funka. “Make it work” som de säger i Project Runway, haha.

Cajsa @ Beauty Boulevard 15 april, 2016 at 18:41 Reply

Så fin palett tho, och sminkningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 2 =