#nordicfeel10 #beautyhunt

I år firar NordicFeel 10 år som skönhetsbutik på nätet, vilket jag givetvis vill vara med och fira! Mellan 9-12 april händer det dagligen spännande saker kopplade till födelsedagen som du inte vill missa – detta inkluderar roliga aktiviteter, tävlingar och bra kampanjer.

NordicFeel är en webbshop med brett sortiment och snabba leveranser. NordicFeel grundades 2006 av Tobias Fransson. När han startade rymdes hela lagret, bestående av ett fåtal parfymer, i en bokhylla hemma i huset. På tio år har utbudet ökat till fler än 250 varumärken och 10 000 olika artiklar.

nordichunt

NordicFeel Beauty Hunt

På morgonen den 9 april startar NordicFeel Beauty Hunt i 4 städer runt om i Sverige; Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö – ditt jobb är att hitta paketen innan någon annan gör det!

I dessa städer kommer det finnas 35 gömda paket fyllda med härliga skönhetsprodukter från NordicFeels sortiment till ett värde mellan 1000 och 5000 kr per vinst. Tävlingen går ut på att först hitta ett eller flera av paketen för att bli en av vinnarna! Var dessa paket finns gömda går att följa direkt på varje stads specifika sida.

Mer information om NordicFeel Beauty Hunt hittar du här.

#nordicfeel10 #beautyhunt

Vinn en Goodiebag

Nordic Feel tävlar ut två välfyllda goodiebags, en på ett värde av ca. 10 000 kr på vår Instagram och en med ett värde på ca. 2500 kr på Facebook. Tävlingsreglerna är enkla och i goodiebagen hittas produkter från varumärken som Remington, Redken, the Balm, Macadamia, Makeup Revolution och mycket mer!

Tävlingarna släpps på Instagram [nordicfeelse] och Facebook [NordicFeel.se] inom kort.

.

Hemlig Födelsedagskampanj

NordicFeel har även planerat en stor superkampanj som de valt att hålla hemlig tills vidare. Utöver superkampanjen får du en gåva på köpet om du handlar för 500 kr eller mer. Vilka gåvor det gäller kan du spana in här.

Kampanjen pågår mellan 10-12 april och släpps på födelsedagssidan.

 

#nordicfeel10 #beautyhunt
Som inspiration fick jag hem en egen goodiebag som jag tycker att vi ska kika närmare på någon dag. Något du är extra sugen på att se? MR I Heart Chocolate-paletten har jag skrivit om innan, så den kan ni redan spana in.

.

Självklart vill jag att ni också ska ha chansen att vinna en goodiebag fylld med härliga produkter, så har du möjlighet att delta i någon av tävlingarna – missa inte detta!

.

All information om tävlingarna och kampanjerna hittar du på nordicfeel.se.

.
produktprover

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.