160402_beautyblender_se

Just nu har eleven.se erbjudande på ett av mina favoritverktyg, Beautyblender. För mig gör det foundation- och concelaerappliceringen mycket enklare, plus att jag tycker att det blir så himla fint resultat.

Jag har testat de flesta varianter av Beautyblender och gillar dem. Så har du funderat på att testa så kan det vara dags att passa på! Jag har tidigare skrivit ett [inlägg] om några av de olika modellerna om du är osäker på vilken du ska välja.

Erbjudandet gäller till 4/4.

Like

Relaterade inlägg

Intergalaktiskt läppglans

Intergalaktiskt läppglans

I början av september lanserade MAC en kollektion till hyllning av den omåttligt populära och kultförklarade tv-serien Star Trek som engagerat människor i 50 år. “Ett halvsekel senare fortsätter Star…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =