MAC Evening RandezvousSent i höstas släppte MAC Cosmetics sin julkollektion Magic of the night. Precis som många andra kollektioner försvann allt på hemsidan på några minuter. Jag gav upp hoppet där och då… tills jag i förra veckan fick se ett inlägg på Facebook där en söt tjej sålde just det läppstiftet från kollektionen jag ville ha…

MAC Evening Randezvous MAC Evening RandezvousNyansen heter Evening Rendezvous och är en ljusare plommonlila i matt finish. Plus att hylsan är så otroligt fin!

MAC Evening Randezvous MAC Evening RandezvousDet är verkligen den perfekta färgen för mig. Jag är helt förälskad ♥

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Ååååh ser verkligen ut att vara en superfin färg! 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fyra × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.