sweed lashes linda hallberg editionSom ni kanske sett på andra bloggar har nu allas våran skönhetsbloggare Linda Hallberg släppt egendesignade lösögonfransar för Sweed Lashes, vilket jag tycker är så kul! Det är så häftigt att det går så bra för våra svenska bloggare och jag är stolt som en tupp. Linda har länge varit en förebild, tror jag hittade henne redan när hon hade sin Micromiss-blogg ♥

Var så ledsen över att jag inte kunde gå på eventet i samband med lanseringen, men blev så glad när jag hämtade upp det här paketet härom dagen. Jag har som ni redan sett använt fransarna i min senaste sminkning och jag tycker om dem så mycket!

sweed lashes linda hallberg editionFransarna är sk. individuella lösögonfransar, men här har Linda även valt att lägga till dubbel- och trippelfransar på genomskinliga band. De korta singelfransarna är 7 mm, de dubbla fransarna 12 mm och de trippla fransarna 10 mm.

sweed lashes linda hallberg edition

sweed lashes linda hallberg edition

sweed lashes linda hallberg edition

sweed lashes linda hallberg editionJag är en sån människa som har haft jättesvårt att använda lösögonfransar då mina ögon alltid vattnas och blir röda, oavsett längd, lim eller applicering – men med individuella fransar blir allting så mycket lättare, plus att jag tycker att man får mer kontroll och anpassa formen efter sitt eget öga och tycke. Dessa fransar är i riktigt bra kvalitet och sitter jättefint på.

Sweed Lashes Linda Hallberg Edition finns att köpa på bl a. sweedlashes, lyko.se och Bangerhead för 129 SEK.

.
produktprover

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Åh jag är så nyfiken på de här fransarna! Måste testa dem! 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.