juicy coututre i am juicy
Är det någon som reagerat på vilken doftjunkie jag blivit? Denna lilla goding i rollerball-format är perfekt att ha i väskan och har ett väldigt förmånligt pris. Doften är både mogen och söt, vilket passar mig perfekt! I love it ♥

juicy coututre i am juicy
I Am Juicy Couture är en spännande och förförisk parfym som öppnas upp i en doft av frukter och som sedan övergår i en blandning av gardenia och kashmirträ. Doftens toppnoter består av hallon, frisk pompelmus och passionsfrukt. Hjärtnoterna utgörs av gardenia, heliotrop, kanelros och luktärt, därefter avrundar basnoterna doften med noter av mysk, ambra och varma träslag.

Har du testat I am Juicy? Eller är du sugen på att testa?

.

Juicy Couture I am Juicy Couture finns att köpa på bl a. eleven.se för 160 SEK.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

åtta + sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.