Eftersom blått är en het färg just nu bjussar jag på en tutorial som kan ligga rätt i tiden!

IMG_0086.JPG
IMG_98391. Här har jag använt mig av IsaDora Eye Shadow Quartet Relaunch – 01 Dragonfly och börjar med att applicera den gröna skuggan (3) på större delen av ögonlocket.

2. Sedan tar jag den blåa nyansen (4) och applicerar den på yttre ögonvrån och blandar in på ögonlocket.

3. För att blanda ut detta tar jag den ljusbruna skuggan i paletten (2) på en fluffig borste i globlinjen.

4. Jag applicerar sedan både den gröna (3) och den blåa (4) nyansen under ögat och blandar ut med den ljusbruna skuggan (2). I inre ögonvrån applicerar jag även den ljusaste skuggan (1) för att öppna upp ögat.

5. En gel eyeliner ger en precis och enkel applicering. Börja i mitten och jobba sedan inåt, slutför med vingen.

6. För att få ett snyggt avslut på looken applicerar jag en svart kajalpenna i vattenlinjen både över och under, fäster jag ett par dramatiska lösögonfransar och applicerar en mascara på både över och underfransarna.

Klart!

IMG_0084.JPG
Klicka här för att komma till sminkningen och för att få reda på vilka produkter jag använt.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Mjaoooo!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

16 − nio =