kat von d studded kiss lipstick poe kat von d studded kiss lipstick poe

”Detta revolutionerande läppstift är formulerat med Color Cushion Technology™, en teknologi som gör att läppstiftet får en intensiv, hållbar och sammetslen formula. Studded Kiss Lipstick kan bäras vid varje tillfälle, allt ifrån mattsvart körsbärsröd på fest till lätta nudefärgade nyanser till vardags. Finns i 30 olika nyanser.”

kat von d studded kiss lipstick poe Poe är en till synes lila nyans men mer blålila på läpparna med lila och blå glitterpartiklar. Så cool färg! Tänk tillsammans med en enkel bas och endast en snyggt vingad eyeliner till detta. Mumma.

.

Kat Von D Studded Kiss Lipstick finns att köpa på Sephora och kostar 216 SEK.

 

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Kaxigt!

Svara

Åååh så snyggt läppstift 🙂
Jag älskar hylsan också 🙂 Verkligen passande för Kat Von D och hennes personlighet 🙂
xx

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

16 + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.