Dags för lite lördagskärlek! Det finns många fina tjejer som har skinn på näsan, humor och är riktigt grymma på smink. Sandra Tor är en sådan tjej! Jag hittade hennes kanal i våras och nu känner jag mig som ett full-blown fan. Sandras kanal innehåller bl a. grymma skönhetsvideor, hauls och swatches och man ser hur hon utvecklats sedan hon startade kanalen för ungefär ett år sedan. Följer ni inte Sandra tycker jag att ni bör göra det nu!

Här kommer ett litet smakprov…

Like

Relaterade inlägg

My first makeup video!

My first makeup video!

Så hände det. Det som jag aldrig trodde skulle hända. Jag gjorde min första makeupvideo. Jag pratar dock ingenting då jag hatar att höra mig själv och klippen är ganska…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − sju =