isadora bb cream relaunchJust nu har IsaDora en Face Promotion där B.B Cream re-lanseras i ny förpackning. Även Velvet Touch Compact Powder ingår och en ny nyans lanseras.

isadora bb cream relaunch

isadora bb cream relaunchIsaDora B.B Cream SPF 12, 159 SEK

Populära B.B. Cream tas till en helt ny nivå designmässigt och relanseras i ny, fräsch förpackningsdesign. En av fördelarna med den nya designen, förutom att den är elegant, är den är ”luftfri”. Det betyder att ingen luft samlas i tuben, vilket gör att den håller sig ren och fräsch längre. Tekniken gör dessutom att all foundation levereras ut ur tuben, ingenting går till spillo. Kommer i 5 nyanser; 10 Light Beige, 12 Classic Beige, 14 Cool Beige, 16 Almond Beige samt 20 Bronzer.

isadora bb cream relaunchSom ni ser är 12 Natural Beige alldeles för mörk för mig, så jag kan inte testa den utan att se ut som en oompa loompa…

isadora bb cream relaunch

isadora bb cream relaunchIsaDora Velvet Touch Compact Powder, 139 SEK

IsaDora Velvet Touch Compact Powder är ett kompakt, pressat puder som ger dig ett matt, jämnt och sammetslent resultat med en fräsch finish! Kommer i 9 nyanser; 09 Nude Sand, 10 Sheer Transparent, 11 Soft Mist, 12 Beige Mist, 13 Nougat Mist, 14 Classic Beige Mist, 15 Medium Beige Mist, 16 Olive Beige Mist, 25 Soft Vanilla.

isadora bb cream relaunchI Face Promotion ingår också en av mina favoritborstar till puder, Face Buffer [vågar jag erkänna att jag äger 3 st?]. Har ni testat den? Om inte, så gör det! En kompakt, mjuk borste som hjälper pudret att ge lite extra täckning – om man nu vill ha det.
.

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du?

.

produktprover

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Jag fick också hem nr. 12, den passar mig inte särskilt bra. Har inte testat den tidigare men hade gärna gjort det om det fanns ett ljusare alternativ (vilket det gör iofs, men frågan är HUR mycket ljusare den är).

Svara

Nr 12 ser väldigt orange ut? Finns det nån nyans som drar mer mot gult?

Svara

Den är väldigt orange, jag ska testa den ljusaste nyansen, nummer 10, de brukar dra lite mer åt gult 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

4 × 3 =