nabla magic pencilI höstas fick jag massor av produkter av det Italienska märket Nabla Cosmetics med bl a. en beige ögonpenna vid namn Magic Pencil. Nu lanserar de två nya nyanser av Magic Pencil; Light Nude och Dark Nude.

nabla magic pencilLight Nude, Nude, Dark Nude

nabla magic pencilDu kan använda Magic Pencil på många olika sätt, t ex. för att ljusa upp i inre ögonvrån, definiera underdelen på brynet, applicera på vattenlinjen, använda som en ljus eyeliner eller använda för att definiera läppkonturerna.

Och de håller riktigt bra kvalitet och sitter som berget när de torkat! De swatches jag har på handen sitter fortfarande kvar trots att jag gnuggat superhårt flera gånger… Men de försvinner ju naturligtvis med sminkborttagning. Just nu har Nabla Cosmetics specialpris på dessa pennor, så vill ni ha bra nudefärgade ögonpennor borde ni slå till.

Nabla Cosmetics Magic Pencil finns att köpa på nablacosmetics.com och kostar 6,38 € (= ca. 60 SEK) /st.
Ord. pris ca. 71 SEK

.

produktprover

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =