Eucerin ger sig in i bokstavskombinationernas värld och lanserar en CC Cream. En färgad dagkräm som inte bara ger färg, utan med inbyggd anti age-egenskaper.

Eucerin Hyaluron-Filler CC CreamSammansättningen kombinerar hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som reducerar även djupa rynkor med bioaktivt glycine saponin som stödjer hudens egen produktion av rynkutfyllande hyaluronsyra. SPF 15 + UVA-skydd förebygger effektivt förtida åldrande och fördjupning av befintliga rynkor som beror på UV-strålning. Huden ser märkbart slätare ut.

Ljusa färgpigment jämnar ut hudtonen och korrigerar omedelbart hudens utseende. Täckningen är slät, utan linjer, och ger en utmärkt bas för foundation (om ytterligare täckning behövs) och annat smink.

Eucerin Hyaluron-Filler CC CreamEucerin Hyaluron-Filler CC Cream finns att köpa på Apoteket och kostar 269 SEK.

.

Hur känner du inför produkter som gränslar mellan smink och hudvård?

Like

4 Comments
ALEXANDRA 8 februari, 2016 at 19:56 Reply

Jag gillar verkligen den här och har använt den väldigt mycket den senaste tiden! Känns skön på huden, håller bra en hel arbetsdag och har en fin finish.

Sofia Eriksson 8 februari, 2016 at 19:58 Reply

Kan inte du testa och recensera lite mer produkter från Bareminerals? Framför allt basproduktion vore roligt! Deras matta foundation innehållet faktiskt ingen bitsmuth! :)

Molkan 9 februari, 2016 at 09:21 Reply

Det ska vi väl kunna ordna! Jag har faktiskt en del produkter från märket och skulle kunna göra en samlingsrecension :) Men jag kan säga att jag aldrig riktigt fastnat för märket. Jag har en favoritfoundation (som jag använder som puder).

Emma | BeyondBeauty.se 9 februari, 2016 at 11:11 Reply

Jag tycker det är toppen när makeup möter hudvård! Känns bättre av någon anledning! Det här är min go-to produkt just nu som jag i princip har använt dagligen den senaste tiden och verkligen tycker om! Lätt täckning, sitter bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =