Lancôme är ett sådant märke som jag känt till väldigt länge, men bara testat någon produkt hit och dit [min nuvarande favoritmascara t ex]. eleven.se har nu tagit in märket, vilket jag tycker är jättekul! Jag tänkte idag dela med mig av vad som står högt upp på min önskelista från märket just nu…

lancome eleven.se

.

Har du testat något från Lancôme? Har du någon favoritprodukt?

Like

Relaterade inlägg

Frågestund!

Jag fick en sån bra fråga av Elin (och några andra under årets gång), att jag gärna tar emot fler frågor och svarar på dem i ett inlägg. Hit me…

4 Comments
Alexandra 7 februari, 2016 at 18:37 Reply

Min mamma använde alltid Lancômes produkter när jag var barn, så jag får väldigt positiva vibbar av märket. Själv har jag använt bland annat flera av mascarorna, foundation och flera av parfymerna – alla har hållit hög kvalitet.

Jenny 8 februari, 2016 at 13:29 Reply

Bi-facil makeup removern gillar jag!

Fanny Isaksson 12 februari, 2016 at 20:07 Reply

Parfym du visar la vie est belle har länge varit min favorit!!!!

Varinder 21 februari, 2016 at 01:10 Reply

Parfymen la vie est Belle är det bästa som lancome har kommit på, jag tycker även om deras mascara drama.. Är det bästa som jag kunde köpa mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =