affiliate

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyelinerGrafiska eyeliners och tightlining är två trender vi kommer att få se i skönhetsvärlden framöver. Den här eyelinern är skapad för att kunna göra precis detta. Den lilla kulan längst ut på spetsen ska göra det lättare för att komma åt mellan fransarna, men också för att skapa grafiska linjer och prickar.

L’Oréal Paris Superliner Black ‘n’ Sculpt släpps runt vecka 7.

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

Hur fungerar den i praktiken?

Till en början tyckte jag att den fungerade helt okej, men efter en stunds målande med ett försök till en grafisk eyeliner så blir den torr och glider inte alls speciellt bra. När jag skakar den kommer det hur mycket produkt som helst – överallt. Det finns liksom inget jämt flöde, utan antingen är den jättetorr eller superkladdig.

Jag gillar den då mer att tightlina, men jag föredrar nog hellre en vattenfast khol-liner då den inte täcker jämt utan blir fläckig. Mina ögon börjar också rinna supermycket [båda gångerna jag använt den], vilket inte händer med de andra produkterna i Superliner-familjen. Tyckte att produktidén var rolig till en början… Medan jag nu nästan är förbannad på den.

Vad tror du? Är detta något för dig?

Like

Relaterade inlägg

Recension: IsaDora Twist-Up Eye Gloss

02 Brown Sugar & 01 Oyster Information: “Twist-up Eye Gloss lägger sig lätt på ögonlocken med en glansig transparent färg och fungerar som en higlighter. Färgen kan appliceras i flera…

1 Comment
Louise 24 januari, 2016 at 13:44 Reply

Jag håller tyvärr med. Mina ögon rinner också. Den smälter liksom dessutom ner och lägger sig i ögat så att det blir grått i ögat. Har testat flera gånger med samma resultat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 18 =